PANELNA ŽIČNA OGRAJA 3D – 4/5

Ograja iz mrežnih panelov izdelanih iz debeline žic premera 4mm in 5mm je pogosta izbira uporabnikov, ki ograjujejo manj zahtevne objekte. Krasi jo odlična kombinacija vrednosti investicije in učinkovitosti. Je odlična zamenjava za ograjo iz mrežnega pletiva ter jo vse pogosteje nadomešča.
Panelna ograja - Ograje Kočevar

PANELNA ŽIČNA OGRAJA 3D – 5/5

Najpogostejša izbira kupcev ograj. Zaradi svoje trdnosti, estetske dovršenosti enostavne montaže in dolge življenjske dobe po njej posegajo tako individualni kot drugi investitorji. Ograjo tega tipa varujejo hiše zasebnikov, otroška igrišča, športne parke in industrijske objekte. V kombinaciji s sodobno oblikovanimi stebri Kočevar pomeni estetsko dovršeno rešitev.
Panelna ograja 3D 1 - Ograje Kočevar

PANELNA ŽIČNA OGRAJA 2D – 6/5/6

Tip ograje, ki ga krasi lepota enostavnih linij, visoka stopnja trdnosti in zaščite ter širok spekter uporabnosti. Zanj se odločajo tako investitorji v industrijske in druge gospodarske objekte kot investitorji v individualno stanovanjsko gradnjo.

PANELNA ŽIČNA OGRAJA 2D – 8/6/8

Ograja, ki zagotavlja najvišjo stopnjo trdnosti in varnosti. Primerna je za ograjevanje na nadstandardne višine in objekte z nadstandardnimi varnostnimi zahtevami. Zanjo se odločajo predvsem investitorji v industrijske ter športne objekte.
Panelna ograja 2D - Ograje Kočevar

MREŽNA KOŠARA – GABION

Mrežne košare zagotavljajo izjemno kombinacijo koristi za uporabnike. Poleg varnosti omogočajo vizualno in protihrupno zaporo ter so odlična rešitev pri ustvarjanju estetsko dovršenih, lepih prostorov. Omejujejo pot hrupu ter zapirajo poti pogledom.

MONTAŽNE MREŽNE KOŠARE – MONTAŽNI GABIONI

Združujejo prednosti mrežnih košar ter so pred montažo izjemno enostavne za transport. Poleg varnosti zagotavljajo vizualno in protihrupno zaporo ter so temelj estetsko dovršenih, lepih prostorov.
Kamnita košara - Ograje Kočevar

FORTIS - OZKA KAMNITA OGRAJA

Trdnost, varnost, lepota, vizualna in protihrupna prepreka so izstopajoče prednosti Fortis - ozke kamnite ograje oziroma ozke dvojno panelne ograje.

OGRAJA IZ ŽIČNEGA PLETIVA

Tradicionalna ograja iz žičnega pletiva združuje vrsto prednosti. Izstopa po cenovni dostopnosti, širokem spektru uporabnosti in sposobnosti prilagajanju terenom pod naklonom.
Mrežno pletivo 1 - Ograje Kočevar
TOP