DRSNA LINIJSKA VRATA

Trdna, varna, estetsko dovršena vrata, ki jih skozi svetlo odprtino vodimo po tirnici. Njihova prednost je konstrukcijska trdnost, enostavno upravljanje in vzdrževanje, skladen dizajn, dolgoletno jamstvo, enostavno in hitro odpiranje in zapiranje ter racionalna izraba prostora. V odprtem položaju zavzamejo manj prostora od samonosnih linijskih vrat. Upravljamo jih lahko ročno ali si zagotovimo avtomatizirano motorno upravljanje.

Drsna linijska ograjna vrata so praviloma namenjena za prehod vozil v notranjost ograjenega prostora. Omogočajo zapiranje svetlih odprtin prehoda vse do 8m, odvisno od višine vratnih kril. Prostor za odpiranje samonosnih vrat je potreben le v liniji vrat. V primeru ročnega zapiranja se v vrata vgradi ključavnica s kljuko, na končni steber pa posebna pripira za linijska vrata.

Drsna linijska vrata sestavljajo 2 vodilna stebra na eni strani, vratno krilo, lovilni steber na drugi strani, nosilni mehanizem z vozički, ki omogočajo gladko in lahko gibanje vrat, vodilni valjčki na stebru ter lovilci vrat na lovilnem stebru. Za drsna linijska vrata in tirnico je potrebno izdelati temelj primernih dimenzij, v odvisnosti od nosilnosti tal in dolžine vrat.

Varovanje premoženja - Ograje Kočevar

Varovanje premoženja

Prometna infrastruktura - Ograje Kočevar

Prometna infrastruktura

Poslovni objekti - Ograje Kočevar

Poslovni objekti

Industrijski objekti - Ograje Kočevar

Industrijski objekti

Športna igrišča - Ograje Kočevar

Športna igrišča

Javne površine in parki - Ograje Kočevar

Javne površine in parki

MATERIAL Stebri: jekleni profili, vroče cinkani, prašno barvani
Okvir vratnega krila: vroče cinkani votli jekleni profili, prašno barvani
Polnilo vratnega krila: jeklena žica, jeklena pločevina, jekleni votli ali polni profili, vse vroče cinkano in prašno barvano
SVETLA ODPRTINA VRAT (MM) Do 11000
VIŠINA VRAT (MM) - ZGORNJI ROB KRILA 630 830 1030 1230 1430 1530 1630 1730 1830 2030 2230 2430
Po naročilu lahko tudi druge dimenzije
STEBRI (MM) Debelostenski cevni profili 100 x 100
POLNILO Žični panel 3D, 2D, perforirana pločevina, lamele, varjeni profili tipa Strong, Lord, cevni profili tipa Bambus in druga polnila po želji kupca
KLJUČAVNICA Vgrajena samo pri ročnem pogonu, ročaj je standardno okrogla bučka
BARVE RAL 6005, RAL 7016, RAL 7035, RAL 7040
TOP